Jeste li spremni da začinite Vašu zabavu sa NOVIM UKUSOM SIERRA TEKILA TROPICAL? Predstavljamo Vam Sierra Tropical Chilli, novi ukus savršen za pokretanje bilo kakvog okupljanja ili proslave! Za one koje… "ne previše, molim" i "daj mi sve!" Sierra Tropical Chilli ima sve što Vam je potrebno, a ipak sa niskim sadržajem alkohola od 18%, za one koji paze o unosu alkohola, ali ipak ne žele žrtvovati ukus i naravno party atmosferu.

"Tekila možda nije odgovor na sve, ali ovaj neobičan šot vredi probati!"

A, kako da pijete ovaj liker na bazi tekile? Pa, to je na Vama. Neki vole da ga konzumiraju rashlađenog, idealnog za letnje dane, dok drugi vole nepromenjenog i punog ukusa, a naša preporuka je svakako da ovaj neobični šot bude neizostavni deo vaše zabave. Okupite sve prijatelje, posložite šotove i nazdravite dobroj zabavi! I budimo iskreni, s Sierra Tropical Chilli, dobra zabava je praktično zagarantovana.

Napravljen samo od NAJBOLJIH najfinijih sastojaka, naravno. Sierra Tekila Blanco kao osnova, zatim 100% prirodni ukus sočnog manga i kisele marakuje, dodatkom malo vatrenog čilija - taj dodatak začina koji čini ovaj šot zaista jedinstvenim. Ovakva kombinacija ukusa koja će Vas zasigurno odvesti na divlju vožnju vaših čula! Pa hajde da pričamo o ukusu, hoćemo? Sierra Tropical Chilli se bazira na ravnoteži. Tekila obuhvata tropske arome i ukuse, neki su je opisali kao "malo slatku, malo voćnu i malo začinjenu, zaista vožnju na rolerkosteru!". Slatkost manga i marakuje savršeno balansira ljutinu čilija, stvarajući skladnu harmoniju ukusa koja će Vas ostaviti željnima.

Ali, budimo iskreni, najbolji deo Sierra Tropical Chilli je zabava koju donosi na svaku priliku. Sledeći put kad želite da oživite svoju zabavu, ne izostavite istim starim šotovima. Uzmite NOVI SIERRA TROPICAL ŠOT sa njegovim živopisnim bojama i jakim ukusima i odvedite svoja čula na tropsku avanturu. Zapamtite, život je prekratak za dosadna pića. Začinite ga sa Sierra Tropical Chilli! Podelite s nama trenutke vaše Sierra Tropske zabave na Instagramu.